Nyári jó tanácsok, amelyeket érdemes magunkkal vinni!2022. június 5.

Mindenki fel tudja sorolni a nyári fényvédelem néhány fontos szabályát: a napszemüvegre, a napvédő krémre vagy a napozás idejére vonatkozó tanácsokat, amelyeket biztosan ezerszer hallottunk már. Ezek fontosak, de csak akkor érnek valamit, ha a strandon és a szabadban töltött nyári napokon is emlékszünk rájuk. Ebben segítünk most egy kis kiadvánnyal.

Vajon hány óránként kell újra bekenni a bőrünket napvédő krémmel? Hányas faktorszámú naptejet vásároljunk? Honnan tudjuk, hogy személyesen mitől függ a bőrünk érzékenysége? A válaszokkal már biztosan sokszor találkoztunk, de mennyi maradt meg belőlük? A gyorsan elfelejthető tudás miatt arra gondoltunk, hogy készítünk egy könnyen olvasható online kézikönyvet, melyet akár a telefonodra is letölthetsz, és bárhová magaddal viheted.

TÖLTSD LE INNEN!

 

A Magyar Dermatológiai Társulat támogatásával és a Bioderma cég szakértelmével elkészített elektronikus kiadvány rövid, könnyen értelmezhető információkkal lát el mindenkit a napsugárzás elleni védekezésről, a napozási szokásokról, az UV-sugárzásról, és arról is, milyen UV-index-jelzésnél mit tegyünk. Sőt, a segítségével azt is megtudhatjuk, hogy bőrszínünk és bőrtípusunk hogyan befolyásolja a bőrünk leégési hajlamát.